Home / Novinite.bg / Митничари задържаха шофьори на автобус за контрабанда на анаболи

Митничари задържаха шофьори на автобус за контрабанда на анаболи

Контрабандни анаболни стероиди са установени при проверка на ГКПП – Лесово. Задържани са двамата водачи на автобуса, с който били превозвани стимулиращите препарати.

В хода на гранична проверка на автобус „Темса“ с българска регистрация, пристигнал в късните часове на 5 декември за влизане в страната през ГКПП – Лесово, гранични полицаи преценили необходимостта от извършване на щателна митническа проверка на превозното средство.

При последвалите действия в автобуса били установени различни количества препарати – общо 174 шишенца с различна вместимост, 267 опаковки с по 100 таблетки и 33 опаковки с по 50 таблетки. На място са били извикани експерти за изясняване вида им.

Двама жители на Разград, 30-годишния А.А., шофирал автобуса, и И.И., са задържани и конвоирани до ГПУ – Елхово. Превозното средство също е било задържано, пътниците са били прехвърлени на друг автобус.

За случая е уведомена прокуратурата, работата продължава в рамките на образуваното по описа на митническите власти досъдебно производство.

http://novinite.bg/rss.php

Check Also

Тръгва делото Йончева срещу Борисов

Тръгва делото Йончева срещу Борисов. Журналистът и депутат от БСП Eлена Йончева съди премиера и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *